Weber Summit Charcoal Grill

Beschikbaarheid: In voorraadSummit Charcoal Grill de dubbelwandige houtskoolbarbecue.
Weber Summit Charcoal Grill

Normale prijs: € 1.999,00

Special Price € 1.799,00

Omschrijving

Details

Weber Summit Charcoal Grill GBS System Edition lijkt het antwoord van Weber op een komodo grill maar is toch een echte stalen Weber houtskoolbarbecue.
Deze Summit Charcoal Grill is ideaal om te gebruiken voor diverse grillmethodes: directe grillen, indirect grillen, roken en je kan er zelfs mee bakken. Zo kan het houtskoolrooster op 2 hoogtes worden geplaatst, onderin de ketel voor roken en bakken, bovenin voor direct en indirect grillen. Nieuw in deze grill is de luchtgeïsoleerde, roestvrijstalen diffuser plate. Deze plate zorgt voor een lage gelijkmatige temperatuur waardoor je kan roken, bakken en langzaam kan garen. De briketten of houtskool steek je aan met de Snap-jet gasontsteking. Omdat je het nieuwe ventilatierooster in de deksel in zijn geheel kan openzetten krijg je een soort brikettenstarter-effect en zijn je houtskool of briketten binnen zo'n 20 minuten op temperatuur en kan je gaan grillen. De ketel en deksel zijn luchtgeïsoleerd en dubbelwandig waardoor je de temperatuur snel kan verhogen.
Verwijder het middenstuk uit het grote GBS- grillrooster om een van de vele GBS accessoires in het rooster te plaatsen. Verwijder het middenstuk uit het grote GBS- grillrooster om een van de vele GBS accessoires in het rooster te plaatsen. Met de GBS-accessoires, zoals een wok, een bakplaat, een pizzasteen, een sear grate etc. kan je een grote diverstiteit aan gerechten maken.
De deksel zit aan de ketel bevestigd met een zeer robuust scharnier met veer waardoor openen en sluiten. De deksel kan ook in geopende stand blijven staan. Aan de binnenkant van het deksel zit een aluminium laag. Hierdoor is het deksel lichter, dus makkelijker op te tillen. Tevens geleidt en reflecteert aluminium de hitte in de barbecue.
De verbeterde en vernieuwde dekselthermometer geeft gemakkelijk en snel inzicht op de temperatuur door de hierop aangegeven grillzones. Deze Summit heeft ook het One Touch reinigssysteem waardoor je eenvoudig asresten verwijderd uit de ketel maar waarmee je ook een perfecte luchtcirulatie kan creëren in de ketel. Icoontjes op het One-Touch systeem geven aan in welke stand het ventilatierooster staat. Je schuift de hendel zo dusdanig dat je meer of minder zuurstof in de ketel krijgt en hierdoor de temperatuur verhoogd of verlaagd of geen zuurstof meer in de ketel laat en zo de barbecue dooft. De Weber Summit Charcoal GBS System Edition is een zeer complete houtskoolbarbecue waarin het mogelijk en makkelijk is om te spelen met de temperatuur om de mooiste en lekkerste gerechten te maken.
Specificaties

Specificaties

Artikelnummer 18301004
Fabrikant Weber
Ean 0077924041914
Kleur Black
Brandstof Houtskool en Briketten
Afmetingen (cm) H 116 x B 104 x D 91
Materiaal Grillrooster Roestvrijstaal
Materiaal BBQ Stalen ketel en deksel
Aluminium binnenzijde deksel
Roestvrijstalen diffuser plate
Roestvrijstaal GBS grillrooster
Afdichting deksel:gevlochten staal
diverse andere hoogwaardige materialen.
Eigenschappen Groot Gourmet BBQ System grillrooster
Dubbelwandige stalen deksel en ketel
Rapidfire ventilatierooster
Ingebouwde thermometer met 3 temperatuurzones
Touch-N-Go ontstekingsmechanisme
Scharnierende diffuser plate
Snap-Jet gasontstekingssysteem
Roken en Low&Slow ventilatie-instelling
One-Touch reinigingssysteem
Houtskoolrooster op 2 hoogtes te plaatsen
Bodemrek
Dekselthermometer Ja
Reinigingssysteem One touch
Verrijdbare BBQ Ja
Aantal wielen 3
Dubbelwandige deksel Ja
Extra accessoires Brikettenmaatbeker, Char Baskets, Diffuser Plate
Aantal personen 4-15