BBQER

Retouren en
herroeping

Retouren en herroeping

Bij BBQer.nl heb je het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bbqer.nl
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Bij ruiling wordt na ontvangst van het te ruilen artikel wordt het ‘nieuwe ’artikel weer verzonden.

In goede staat wordt verstaan:
– In de originele / deugdelijke verpakking zitten.
– In de originele staat.
– Het artikel en/ of artikelen niet gebruikt zijn.
– Het artikel en /of artikelen mogen niet gemonteerd en of ingebouwd zijn.
Alle bijbehorende montagemiddelen, verpakkingsmaterialen ,originele handleidingen, originele accessoires (kortom de originele verzending) moeten in de verpakking aanwezig zijn.
Gepersonaliseerde goederen kunnen niet retour gezonden worden.

Vraag bij retourzending altijd naar een “ bewijs van ontvangst” Hiermee kunt je evt. bewijzen dat je je artikel retour hebt laten zenden. BBQer is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van de artikelen die retour gezonden zijn. De retour te sturen artikelen kunnen ook afgeleverd worden op het vestigingsadres.

Retouradres:
BBQer.nl
Hanzestraat 1
7622 AX  BORNE
info@bbqer.nl
telefoon: 074-2670394

Producten die uitgesloten zijn van retour vermelden wij op de website.

Herroeping

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (indien gemaakt) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.
Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@bbqer.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”
Speciaal voor herroeping hebben wij een herroepingsformulier.

Hanzestraat 1, 7622 AX Borne

Tel: 074-2670394

Email: info@bbqer.nl

BBQ het hele jaar door

BBQER

BBQer.nl is gevestigd in Borne in het pand van Probin Borne waarvan BBQer.nl een onderdeel is. BBQer.nl is officieel dealer van Weber. Bij BBQer.nl verkopen we niet alleen barbecues maar ook bbq-accessoires van kookboeken, hoezen tot grillplaten. Ook voor houtskool- briketten, gasbusjes maar ook de grotere gasflessen ben je bij ons aan het juiste adres.

Informatie

Over BBQer
Nieuws & Acties
Neem contact op
Klachten en garantie
Disclaimer
Privacy policy
Algemene voorwaarden

Winkel informatie

BBQer.nl, Hanzestraat 1, 7622 AX
Borne
Bel ons: 074-2670394
Email: info@bbqer.nl

Openingstijden:
Ma. t/m Vr. 7.30 - 17.00 uur
Za. 8.30 - 12.30 uur.

 

 

Social