BBQER

Disclaimer

Disclaimer

THB Groep B.V. (K.v.K 06059775), hierna te noemen THB, verleent hierbij toegang tot BBQer.nl (de website) en nodigt je uit het aangebodene te kopen. THB behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan jou een mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid.
THB spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/ of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/ of onjuist is. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Je kan op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met THB.

Auteursrechten.
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij THB en haar licentiegevers. Kopiëren verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van THB, behoudens en slechts voor zover anders bepaald inregelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig.
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Hanzestraat 1, 7622 AX Borne

Tel: 074-2670394

Email: info@bbqer.nl

BBQ het hele jaar door

BBQER

BBQer.nl is gevestigd in Borne in het pand van Probin Borne waarvan BBQer.nl een onderdeel is. BBQer.nl is officieel dealer van Weber. Bij BBQer.nl verkopen we niet alleen barbecues maar ook bbq-accessoires van kookboeken, hoezen tot grillplaten. Ook voor houtskool- briketten, gasbusjes maar ook de grotere gasflessen ben je bij ons aan het juiste adres.

Informatie

Over BBQer
Nieuws & Acties
Neem contact op
Klachten en garantie
Disclaimer
Privacy policy
Algemene voorwaarden

Winkel informatie

BBQer.nl, Hanzestraat 1, 7622 AX
Borne
Bel ons: 074-2670394
Email: info@bbqer.nl

Openingstijden:
Ma. t/m Vr. 7.30 - 17.00 uur
Za. 8.30 - 12.30 uur.

 

 

Social