BBQER

Bezorgen

Bezorgen

Wij versturen onze pakketten met GLS.
GLS bezorgt de pakketten op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en in Nederland meestal binnen 24 uur. Deze bezorgtijden staan echter niet vast en zijn niet gegarandeerd. 
Normale pakketbezorging door GLS
Een pakket wordt persoonlijk bezorgd. De ontvanger bevestigt vervolgens dat het pakket is aangenomen door zijn handtekening in de handscanner van de bezorger te zetten. Een ander lid van het huishouden mag ook namens de geadresseerde het pakket aannemen.
Als niemand thuis is
GLS vraagt een van de buren of ze het pakket kunnen aannemen. Als geen van de buren het pakket kan aannemen, neemt GLS het mee terug naar haar depot.
In beide gevallen laat de bezorger een zogeheten “Niet Thuis Bericht” achter met belangrijke informatie, zoals de naam van de buren of informatie over de afleveropties.
De “Niet Thuis Code”
Op het Niet Thuis Bericht staat een “Niet Thuis Code”. Met deze code of met het pakketnummer en de postcode kan de ontvanger het pakket online volgen, bijvoorbeeld op een smartphone.
De Niet Thuis Code is met name belangrijk als GLS het pakket naar het depot heeft teruggebracht. De ontvanger kan dan online, met het nummer en de postcode, zelf bepalen wat de volgende stap is.
Afleveropties na een Niet Thuis Bericht:
Als een pakket naar het depot is teruggebracht, biedt GLS de volgende opties:
• Het pakket opnieuw laten aanbieden op hetzelfde bezorgadres. Voor de beschikbare bezorgdata worden tijdvensters van drie uur opgegeven.
• Het pakket zelf bij het GLS-depot of een GLS PakketShop afhalen. Het pakket blijft in het depot of de PakketShop en kan binnen vijf dagen opgehaald worden.
• Het pakket weigeren. Het pakket wordt retour afzender gestuurd.

Om uw pakket te volgen kunt u op de hier genoemde website terecht https://gls-group.eu/NL/nl/pakketbezorging 

Voor meer info omtrent verzendingen door GLS bezoek de website van GLS https://gls-group.eu/NL/nl/home

Verzendkosten.
Bij een bestelling tot € 50,00 zijn de verzendkosten € 5,00. Dit geldt voor bezorging in Nederland, Belgie en Duitsland. Mocht je vanuit een ander land een bestelling willen doen neem dan contact met ons op.
Gratis verzending bij een bestelling hoger dan €50,00. Met uitzondering van het showroommodel de Weber Summit S-670 Grill Center. Dit model kan op afspraak bij ons worden afgehaald! De Summit Charcoal modellen worden thuis afgeleverd en door een medewerker van BBQer.nl krijgt u een uitleg betreft deze barbecue

Verzenden van de bestelling.
Bestellingen die zijn afgerond op werkdagen voor 13.00 uur, worden dezelfde werkdag verstuurd.
Bestellingen die zijn afgerond op werkdagen na 13.00 uur, worden de volgende werkdag verstuurd.
Bestelling afgerond op vrijdag na 13.00 uur, in het weekend en op feestdagen, worden de daarop volgende werkdag verzonden.
Zijn er een andere wijzigingen dan volgt hiervan bericht.

Mocht een deel van de bestelling op voorraad zijn en een ander deel niet, dan versturen wij de bestelling zodra deze helemaal compleet is. Mocht daar om wat voor reden dan ook een vertraging van meer dan 5 werkdagen optreden dan nemen wij contact op.

Verpakking van de verzending.
BBQer.nl is onderdeel van Probin Borne, THB Groep B.V.
Dagelijks krijgen wij goederen binnen verpakt in kartonnen dozen. Deze dozen hergebruiken wij zoveel mogelijk en verzenden wij onze artikelen in. Wij hebben daarom geen gepersonaliseerde dozen van BBQer.nl. 

Afhalen.
Een medewerker neemt contact op en laat weten of het artikel klaarstaat, zelf even contact opnemen kan natuurlijk ook. In de winkel bij BBQer.nl kan er zowel contant als met de pin worden betaald.

BBQer.nl is geopend van:
Maandag – vrijdag van 7.00 – 17.30 uur
Zaterdag van 8.30 – 12.30 uur.

Ons adres is:
Hanzestraat 1
7622 AX  BORNE
074-2670394

Hanzestraat 1, 7622 AX Borne

Tel: 074-2670394

Email: info@bbqer.nl

BBQ het hele jaar door

BBQER

BBQer.nl is gevestigd in Borne in het pand van Probin Borne waarvan BBQer.nl een onderdeel is. BBQer.nl is officieel dealer van Weber maar daarnaast verkopen wij ook nog Cobb, Klauwe en de handschoenen van Feuermeister. Bij BBQer.nl verkopen we niet alleen barbecues maar ook bbq-accessoires van kookboeken, hoezen tot grillplaten. Ook voor houtskool- briketten, gasbusjes maar ook de grotere gasflessen ben je bij ons aan het juiste adres.

Informatie

Over BBQer
Nieuws & Acties
Neem contact op
Klachten en garantie
Disclaimer
Privacy policy
Algemene voorwaarden

Winkel informatie

BBQer.nl, Hanzestraat 1, 7622 AX
Borne
Bel ons: 074-2670394
Email: info@bbqer.nl

Openingstijden:
Ma. t/m Vr. 7.30 - 17.00 uur
Za. 8.30 - 12.30 uur.

 

Social