BBQER

Bestel-informatie

Bestelinformatie

Bestellen
Bestellen gaat heel makkelijk, door een artikel in het mandje te plaatsen en vervolgens op de knop “doorgaan naar kassa” te klikken.

  • Factuuradres. Vul hier je persoonlijke gegevens in. Je kan een account aanmaken door deze optie aan te vinken. Wanneer je een account aanmaakt kan je bij een volgende aankoop sneller bestellen. Mocht je een ander leveringsadres hebben dan het factuuradres dan kan je het vinkje bij: Verzenden naar hetzelfde adres weghalen en vervolgens uw verzendadres invullen.
  • Verzending. Maak een keuze tussen verzenden of afhalen. Verzenden is gratis bij een bestelling van € 50,- of hoger. Mocht het bedrag lager zijn dan betaald u €6,95. Afhalen bij BBQer is ook mogelijk, je kan dan contant of met de pin betalen.
  • Betaling, bij BBQer.nl kan je met Ideal (bankkeuze) betalen, met pin of contant in de winkel.
  • Controleer de bestelling en wanneer je akkoord gaat met de algemene voorwaarden vink dit aan. Plaats de bestelling en je word doorgeleid naar je bank.
  • Je ontvangt dan via e-mail een order bevestiging. 

Betaling, Prijzen & Aanbiedingen.
Betalen gaat heel gemakkelijk en veilig via IDEAL.
De in Euro vermelde prijzen op de website zijn onder voorbehoud en zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten (bij bestellingen lager dan € 50,-).
Voor aanbiedingen geldt zolang de voorraad strekt.

Bezorging.
Wij maken voor de bezorging van uw bestelling gebruik van de diensten de GLS.
Onze ervaring is dat GLS binnen Nederland1 tot 2 werkdagen nodig heeft voor het bezorgen van uw bestelling. GLS bezorgt echter niet op zaterdag.
Voor verdere informatie omtrent bezorgen kijk bij: Bezorgen.

Account Informatie.
Onder “Mijn account” kunnen de account gegevens aangepast worden, adressen worden aangemaakt en een is er overzicht van alle orders op te vragen.

Orders bekijken.
Een overzicht van alle (lopende) orders is te vinden in “Mijn account”, hier is de status van de order op te vragen en kan er eventueel een factuur geprint worden. Ook is het mogelijk om de order nog een keer te bestellen voor herhaling aankopen.

Algemene voorwaarden.
In de algemene voorwaarden lees je alles over de voorwaarden verbonden aan de levering, betaling en garantie bij BBQer.

Disclaimer.
Voor de inhoud van deze site alsmede de inhoud van andere uitingen van BBQer heeft BBQer een disclaimer opgesteld.

 

Hanzestraat 1, 7622 AX Borne

Tel: 074-2670394

Email: info@bbqer.nl

BBQ het hele jaar door

BBQER

BBQer.nl is gevestigd in Borne in het pand van Probin Borne waarvan BBQer.nl een onderdeel is. BBQer.nl is officieel dealer van Weber. Bij BBQer.nl verkopen we niet alleen barbecues maar ook bbq-accessoires van kookboeken, hoezen tot grillplaten. Ook voor houtskool- briketten, gasbusjes maar ook de grotere gasflessen ben je bij ons aan het juiste adres.

Informatie

Over BBQer
Nieuws & Acties
Neem contact op
Klachten en garantie
Disclaimer
Privacy policy
Algemene voorwaarden

Winkel informatie

BBQer.nl, Hanzestraat 1, 7622 AX
Borne
Bel ons: 074-2670394
Email: info@bbqer.nl

Openingstijden:
Ma. t/m Vr. 7.30 - 17.00 uur
Za. 8.30 - 12.30 uur.

 

 

Social